Teambuilding of bedrijfsuitje

Herberg de Pol is een uitstekende plek om een gevarieerd programma neer te zetten voor je zakelijk evenement. Het sfeervol ingerichte gebouw is dankzij meerdere grote en kleine ruimtes, groene omgeving en gratis parkeergelegenheid ideaal voor teambuilding, een congres, een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest.

Catering

Bij een geslaagd evenement hoort natuurlijk lekker en kwalitatief hoogwaardig eten en drinken. Van koffie en thee met onze beroemde appeltaart bij binnenkomst tot aan lunch, borrelhapjes, diner-buffet of barbecue. Noem het maar op, wij kunnen het maken. Wij verzorgen graag jouw gasten!

Activiteiten

Samen met jullie kunnen we een mooie dag of avond organiseren. We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. De verschillende workshops kunnen ook gecombineerd worden.

Tekenend en schilderend dansen

(minimaal 20 – maximaal 30 personen)
Een eigen werk en het toch samen met anderen laten ontstaan. Te beginnen met tekenen en daarna schilderen met elkaar, zodat gemeenschappelijke kunstwerken ontstaan, die vervolgens samen besproken worden. Dit zorgt ongetwijfeld voor de nodige hilariteit. Deze kunstige workshop staat onder leiding van een professioneel kunstenaar uit Diepenheim.

Theaterworkshop

(minimaal 12 – maximaal 16 personen)
Door middel van je eigen fysiek, spelen met mimiek, gesteund door mooie of hilarische teksten, beleef je theater. Tijdens deze workshop verleg je de grenzen en speel je met passie. Zoek je de confrontatie en vind je de mogelijkheden. Ben je jezelf en een beetje meer. Niets moet en alles mag.
Deze theaterworkshop staat onder leiding van een professionele regisseur. Een garantie voor een onvergetelijke middag.

Basement Press Diepenheim

(minimaal 10 – maximaal 20 personen)
Diepenheim beschikt over een kunstenaarswerkplaats voor grafiek. Deze bevindt zich in de kelder van Werkplaats Diepenheim. Basement Press Diepenheim (BPD) staat onder leiding van de Amsterdamse meesterdrukker Aad Hekker. Het is de best geoutilleerde steendrukkerij van de Benelux en beschikt over vier lithopersen. BPD houdt zich niet alleen bezig met lithografie, de werkplaats is ook ingericht op het drukken van hout- en linosneden. Je krijgt van de meesterdrukker Aad Hekker een rondleiding door Basement Press, je ziet veel voorbeelden van lithografieën die in Diepenheim gemaakt zijn, en wellicht is er nog even tijd over voor een drukdemonstratie.

Drumworkshop

Onder leiding van een ervaren en gedreven drumleraar van de Muziekschool Hof van Twente, ga je met originele Braziliaanse trommels muziek maken met elkaar. Aan het eind van de workshop is er door de deelnemers een swingende samba-reggae ingestudeerd met breaks. Je wist niet dat je het in je had! Veel speelplezier gegarandeerd.

Wandeling langs de Tuinen van Diepenheim

(minimaal 10 – maximaal 20 personen)
Rondom Diepenheim liggen zes landgoederen met historische buitenplaatsen en parken. Daarnaast zijn op initiatief van Kunstvereniging Diepenheim enkele kunsttuinen gerealiseerd waar kunst en natuurbeleving samenkomen.
Een wandelroute die leidt langs de Boven-Regge, het wandelbos van Huize Diepenheim, de volkstuinen, het Rosarium, de drie tuinen van kunstenaar herman de vries, het Gazebo (een hostatuin) en de bergingsvijver bij de Boinksweide laat je kennismaken met deze bijzondere tuinen.
Onder leiding van een gids is dit een actieve en leerzame wandeling langs de Tuinen van Diepenheim. Op verzoek kunnen ook grotere begeleide wandelingen of fietstochten georganiseerd worden.

Wandel- en fietsroutes

Er zijn diverse mooie routes beschikbaar, lang of kort. Je krijgt een routebeschrijving mee. In overleg kunnen we bepalen wat de beste route voor jouw gezelschap is.

Andere activiteiten in Diepenheim

Tevens werken wij samen met plaatselijke organisaties voor diverse activiteiten. Wij regelen dit graag voor jou:

  • Bezoek Oranjemuseum
  • Pitch en Putt Diepenheim
  • Escape Room Twente
  • Duckville Eendenverhuur
  • Zandsculpturen Warmelo.

Bedrijfsfeest

Je hebt wat te vieren en wil voor je personeel en/of klanten een feest organiseren. Onze mooie feestzaal is hiervoor een uitstekende plek. Wij zorgen voor gezelligheid in de zaal. Samen met jou zoeken we een leuke invulling voor de dag of avond. De ambiance, gastvrijheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat je gasten een bijzondere en gedenkwaardige dag of avond beleven!

Huren bij Cultuurcentrum Herberg de Pol
De inspiratie ligt voor het oprapen!

Contact
Neem voor vrijblijvende informatie, rondleiding of offerte contact op met de beheerder via het contactformulier of via beheerder@herbergdepol.nl.
Op deze pagina kan je bekijken of de door jou gewenste zaal beschikbaar is en deze eventueel reserveren.
Wij nemen vervolgens altijd contact met je op om de aanvraag naar wens vorm  te geven.

Gegeven gemeentelijk beleid behoudt het Stichtingsbestuur zich het recht voor om in uitzonderlijke gevallen verhuur te weigeren.