Welkom in Diepenheim!

Tourist Info Diepenheim (voorheen VVV) informeert u graag over o.a. evenementen, attracties, eten en drinken en de overnachtingsmogelijkheden in onze regio.

U kunt bij Tourist Info Diepenheim terecht voor o.a. wandel- en fietsroutes en een aantal souvenirs. Tourist Info Diepenheim is gevestigd als shop-in-shop in Cultuurcentrum Herberg de Pol.

In de geschiedenis van Diepenheim nemen de kastelen Huis te Diepenheim, Nijenhuis, Westerflier en Warmelo en de bijbehorende landgoederen een voorname plaats in. Ze zijn bewoond, maar de omringende landgoederen zijn vrij toegankelijk. De Zes kastelen Fietsroute voert langs deze buitenplaatsen, evenals langs de kastelen Weldam en Wegdam, die net buiten Diepenheim liggen. Bijzondere attracties zijn de korenwatermolen Den Haller, het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis én de Kunstvereniging Diepenheim. Als centrum van beeldende kunst is het Stedeke nationaal en ook internationaal vermaard. Aanraders zijn bijvoorbeeld Kunstmanifestatie Kunstmoment en de Brocante Parade.

VVV Hof van Twente
VVV Hof van Twente