Heerlijcke Markt Diepenheim

Tijdens de zomermaanden vindt er elke maand (meestal de eerste zondag van de maand) een Heerlijcke markt plaats met unieke en creatieve ontwerpen en proeverijen van ambachtelijke producten. Een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Waar jong en oud iets van zijn/of haar gading kan vinden en elkaar kan inspireren. Deze markt biedt ruimte aan kunstenaars en creatievelingen om zich aan het publiek te vertonen. Tegelijkertijd is het voor het publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met unieke ontwerpen.

Heerlijcke Markt

De markt vindt plaats rond Herberg De Pol

Levendige, gezellige en relaxte sfeer zijn de kenmerken van deze bijzondere markt met rond de 30 kramen.

Data 2024 (steeds van 11:00 tot 16:00)

  • Zondag 28 april (tijdens Kunstmoment Diepenheim)
  • Zondag 2 juni
  • Zondag 7 juli
  • Zondag 4 augustus
  • Zondag 1 september
  • Zondag 6 oktober

Tijdens de markt zijn de winkels en galerieën in Diepenheim ook geopend. Tevens is er een boel gezelligheid op de mooie terrassen van de Deepse Horeca.

Kom naar Diepenheim, ontmoet en inspireer elkaar!

Sfeerbeelden van de Heerlijcke Markt

Volg en like ons op Facebook:

Voor standhouders

Wil je deelnemen aan de Heerlijcke Markt als standhouder? We zoeken mensen die producten en diensten bieden met de volgende kenmerken: vernieuwend, niet alledaags, unieke ontwerpen, exclusieve producten, geschikt voor 0-88 jaar, duurzaam, hergebruik van materiaal, geen goedkope uitstraling, geen massaproduct, ambachtelijk, proeverij, biologisch, kunstzinnig, workshop activiteiten… 

Voor kunstenaars, muzikanten, artiesten

Wil jij een eigen podium op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Stuur een email naar info@heerlijckemarkt.nl.