Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Water, mout, hop en gist. Dat zijn de basisingrediënten voor een biertje, maar de hoeveelheden, bereiding en toevoegingen maken een groot verschil. Proef en ontdek de verschillen tussen diverse regionale speciaalbieren in de Week van de Smaak bij het Speciaalbierfestival in Herberg de Pol.

Nederland kent honderden brouwerijen; het experimenteren met smaken kan met een kant-en-klare kit al thuis beginnen en deze hobby loopt niet zelden uit tot een ware brouwerij. Zo zijn er ook veel brouwers in de regio die een eigen biertje op de markt. Enkelen van hen presenteren zich op het Speciaalbierfestival, geven uitleg en laten je kennismaken met verrassende smaken.

De bieren die deze avond worden geschonken zijn Op’n Brink Bier uit Elsen/Markelo, Chamaven uit Zutphen, Brouwerij Eanske uit Enschede, Heeren van Borculo uit Borculo, Huttenkloas uit Albergen en bieren van Boys From the Yeast: vijf beginnende hobbybrouwers uit Hof van Twente en Salland. DJ’s Tommas en Joost zorgen deze avond voor de muziek. Nodig je vrienden uit en kom samen naar de gezellige en smakelijke proeverij!

> BESTEL KAARTEN