Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het seizoen 18/19 kunt u een aantal keren vooraf of na een voorstelling genieten van een Spannende Stamppot. Onder meer op dinsdag 26 maart, schuif voorafgaand aan het Deeps Leesfeest gezellig aan bij de Spannende Stamppot. 

Zoals de naam al aangeeft, een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee. Spannende Stamppot is een smakelijke stamppot met dessert voor een kleine prijs in de gezellige ambiance van Herberg de Pol.

De kosten bedragen € 12,50 per persoon. U kunt tot 12.00 uur een dag van tevoren nog reserverenDe aanvang van elke Spannende Stamppot is 18.00 uur in Herberg de Pol.

Wanneer u kaartjes bestelt voor drie van de vijf literaire avonden: Nico Dijkshoorn(1 maart), Peter Buwalda(21 maart), Deeps Leesfeest(26 maart), Jan Siebelink(26 april) en Adriaan van Dis & Ghayath Almadhoun(5 april), schuift u op 26 maart gratis aan bij de Spannende Stamppot of op 5 april bij de Heerlijcke Moaltied. De maaltijden zijn in Herberg de Pol, om 18.00 uur, voorafgaand aan het Deeps Leesfeest of Adriaan van Dis & Ghayath Almadhoun. Stuur voor deelname aan deze actie even een mailtje naar info@diepenheim.nl.

Ga naar de bovenkant