Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Toen de voorzitter van Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht een Spaans telefoonnummer op zijn mobiel zag staan, wist hij eigenlijk al wie er belde. En inderdaad: het was Sinterklaas. De goedheiligman wilde hoogstpersoonlijk laten weten dat hij zijn verjaardag het liefst in Diepenheim viert en of het weer net zo’n knalfuif kon worden als voorgaande jaren. Geen enkel probleem! Diepenheimers, jong of oud, zijn altijd in voor een feestje.

Het programma, door Nooit Gedacht
Vanaf 13.30 uur: Verzamelen op de parkeerplaats van zaal Beltman.
13.45 uur: Aankomst van Sinterklaas en zijn pieten. Vertrek met de Harmonie voorop via de Goorseweg, Grotestraat en Raadhuisstraat naar Cultuurcentrum Herberg de Pol.
14.00 uur: Ontvangst Sinterklaas bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, aansluitend een feestelijk programma voor alle kinderen t/m groep 5 van de basisscholen.
15.15 uur: Einde van het programma
*Tijden zijn indicatief

Sinterklaas laat geen kinderen zonder begeleiding van ouders naar huis gaan. Ouders die willen wachten, kunnen een consumptie nuttigen in het café van het Cultuurcentrum(voor eigen rekening). Kinderen die niet alleen naar het Sinterklaasfeest durven, mogen hun papa of mama mee naar binnen nemen.

Voor een beetje regen is Sinterklaas niet bang, maar bij heel erg slecht weer begint het programma om 14.15 uur in de feestzaal van Cultuurcentrum Herberg de Pol.
Eventuele zieke kinderen kunnen een bezoekje krijgen van 1 of meer pieten. Geef dit op 17 november, voor 12.00 uur door aan Manon Straatmans, tel 06-52407516.