Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Afgelopen seizoen vond in Herberg de Pol een eerste ‘Science Battle’ plaats, en met dermate enthousiaste reacties dat het publiek meteen om een nieuwe versie vroeg voor het komende, nu nieuwe, seizoen.

Tijd dus voor een opvolger… Onder leiding van een ‘snelle’ presentator vertellen vier jonge promovendi ieder in 10 minuten het verhaal van iets bijzonders waarnaar zij onderzoek hebben gedaan en waarin ze afgestudeerd zijn, maar nooit in Abacradabra, nee, altijd in gewone mensentaal. Én ook met veel humor. De promovendi worden beoordeeld op de mooie en duidelijke manier waarop ze hun verhaal doen en de zaal is daarbij de jury. Daarnaast is er een bijzonder en
bekend jurylid die extra punten kan en mag uitdelen. Eén van de promovendi wordt de winnaar van de avond!

Spannende Stamppot
Voor deze voorstelling wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd in Herberg de Pol. Zoals de naam al aangeeft, betreft het hier een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijcke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. U kunt tot een dag van te voren 12.00 uur reserveren.

>> Bestel kaarten

> BESTEL KAARTEN