Laden Evenementen

De reizen door Zuid-Oost Azië, Indonesië, het Midden-Oosten en Midden-Amerika inspireerden Joshua Aaron bij het schrijven van zijn muziek. De twee passies van toetsenist, componist en singer-songwriter komen samen in Reizigersverhalen: een unieke eenheid van muziek en verteltheater.

Waargebeurde reisverhalen worden op een beeldende wijze verteld, waardoor je er als luisteraar bijna zelf bij bent. Muziek en verhaal in elkaar verweven, tijdens deze schaamteloos oprechte muziektheatervoorstelling met band en orkest, waarbij de spanning om te snijden is en waar levenslust voorzichtig de gebreken van onze huidige maatschappij aankaart.

In Reizigersverhalen vertelt Jessica Kaasschieter de waargebeurde verhalen van Joshua, maar ook van bekende namen als Floortje Dessing en Bastiaan Brink, wat samenkomt in een spannend geheel. Joshua schrijft zijn gevoel van zich af met liedjes over heimwee en verlangen.

 

 

“Ik koester het verlangen om gewoon te gaan. Om te vluchten. Weg van thuis. Ver van huis. Een vlucht voor onze overprikkelde maatschappij, waar men zich maar niet kan vervelen. Haast is hier het woord. Het meest gebruikt excuus. Ogen gaan alleen recht vooruit. Naar hetgeen wat men wil bereiken. Ik vertrek en beleef een tijdloos bestaan. Híer, nu en nergens anders, de realiteit volledig uit het oog verloren. Ik geniet, ook al heb ik soms heimwee… ” 

“Ieder mens is een reiziger en hun paden kruisen hier” 

Bestel snel je kaartjes en laat je verrassen met intieme luisterliedjes, instrumentale climaxen, herkenbare verhalen en bijpassende muzikale passages.

Foto: Joshua Aaron Music

(Let op dit is een nieuwe datum, was voorheen 5 oktober 2019)

> BESTEL KAARTEN