Laden Evenementen

De reizen door Zuid-Oost Azië, Indonesië, het Midden-Oosten en Midden-Amerika inspireerden Joshua Aaron bij het schrijven van zijn muziek. De twee passies van toetsenist, componist en singer-songwriter komen samen in het muziek- en verteltheater Reizigersverhalen. Meeslepende reisverhalen van onder anderen Joshua Aaron worden ondersteund door een 6-koppige band en orkest. Samen vormt zich een dynamisch en meeslepend geheel en dit neemt je mee op reis.

In Reizigersverhalen vertelt Jessica Kaasschieter de waargebeurde verhalen van Joshua, maar ook van bekende namen als Floortje Dessing en Bastiaan Brink, wat samenkomt in een spannend geheel. Joshua schrijft zijn gevoel van zich af met liedjes over heimwee en verlangen. Verlangen om te vluchten van thuis en de realiteit; een vlucht voor onze overprikkelde maatschappij, waar een zich maar niet kan vervelen. Hij beschrijft het verlies van ijzen moeder, heimwee naar het nest. En neemt je mee naar daar, waar je jezelf zal herkennen.

De 26-jarige Haarlemmenaar studeerde toetsen aan de popafdeling van het Codarts conservatorium te Rotterdam. In 2017 studeerde Joshua af met een spectaculaire theatershow, wat tevens de geboorte van Reizigersverhalen betekende. Bestel snel je kaartjes en laat je muzikaal verrassen met intieme luisterliedjes, instrumentale climaxen, herkenbare verhalen en bijpassende muzikale passages.

Foto: Joshua Aaron Music

> BESTEL KAARTEN