Laden Evenementen

Zonder afspraak een coronaprik halen in Diepenheim

GGD Twente organiseert op vrijdag 24 februari van 10.00 tot 14.00 uur een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie aan de Raadhuisstraat 8 (Cultuurcentrum Herberg de Pol) in Diepenheim. De tijdelijke locatie is bedoeld voor inwoners uit de directe omgeving die een basisprik of herhaalprik tegen corona willen halen. Er is vrije inloop, dus je hoeft geen afspraak te maken.

Waarom een herhaalprik
Hoe meer mensen de herhaalprik halen, hoe meer we een opleving van het coronavirus kunnen afremmen. De vernieuwde vaccins beschermen tegen meer varianten van het virus, waaronder de omikronvariant. De herhaalprik kan je beschermen tegen ernstige ziekte, ziekenhuisopname of overlijden als gevolg van corona. Maar het helpt ook te voorkomen dat de zorg het te druk krijgt. En doordat minder mensen ziek worden kan de herhaalprik ook helpen om bedrijven, horeca en sportscholen open te houden.

Basisprik ook beschikbaar
Inwoners die nog een 1e of 2e basisprik willen, kunnen ook zonder afspraak op deze locatie terecht. Voor een coronaprik met het Janssen-vaccin dient telefonisch een afspraak gemaakt te worden op onze vaste locatie in Enschede. Dit kan via 0800-1295.

Laagdrempelig
Samen met gemeenten in onze regio kijken we waar kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de kans om zich te laten vaccineren tegen corona.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie en onze andere vaccinatielocaties op: www.ggdtwente.nl/corona

Ga naar de bovenkant