Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

PvdA-leider Lodewijk Asscher komt zondag 17 februari naar de 21e aflevering van Politiek in de Pol in Diepenheim. Ook te gast is Wybren Bakker, lijsttrekker van D66 in Overijssel bij de komende provinciale verkiezingen.

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart. In de voorgaande edities van Politiek in de Pol waren onder anderen Rob Jetten (D66), Sybrand Buma (CDA) en Hans Wiegel (VVD) te gast.

Het is voor het eerst dat Lodewijk Asscher aanwezig is bij Politiek in de Pol. Asscher volgde in 2017 Diederik Samsom op als fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer. Daarvoor was hij onder meer wethouder in Amsterdam en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ook te gast is Wybren Bakker uit Diepenveen. Hij is lid van Provinciale Staten van Overijssel voor D66, waar hij zich bezighoudt met vraagstukken rond landbouw en natuur. Wybren Bakker is provinciaal lijsttrekker voor D66 bij de komende verkiezingen.

De avond staat onder leiding van presentator Hans Verbeek. De vaste columniste Alexa Gratama is ook weer van de partij. En het saxofoonkwartet ‘Four Ladies Only’ verzorgt de muzikale omlijsting. Ook het publiek kan meedoen door bij de ingang eigen vragen op te geven.

De 21e aflevering van Politiek in de Pol is zondag 17 februari om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.

Kaarten kosten € 5,-. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.diepenheim.nl.

NB: In een eerder verspreid bericht was nog sprake van de komst van de Overijsselse PVV-lijsttrekker Erik Veltmeijer, maar hij heeft afgezegd.

> BESTEL KAARTEN