Laden Evenementen

In de 47e editie gaat presentator Hans Verbeek samen met co-host Alexander Bakker, correspondent van De Telegraaf in Brussel, in gesprek met Malik Azmani (VVD) en Dirk Gotink (NSC)

Met deze twee lijsttrekkers voor de Europese Parlementsverkiezingen worden vanmiddag de actuele ontwikkelingen in Brussel besproken.

Malik Azmani, uit Dalfsen, is lijsttrekker van de VVD bij de komende Europese verkiezingen. In 2019 maakte hij de overstap van de Tweede Kamer naar het Europees Parlement. Wat heeft hij daar kunnen bereiken? En wat wordt zijn inzet voor de komende jaren?

Dirk Gotink is lijsttrekker van NSC, de partij van Pieter Omtzigt. Hij was jarenlang lid van het CDA en de woordvoerder van de Europese christendemocraten (EVP), waar het CDA deel van uitmaakt. Waarom maakte hij de overstap van het CDA naar NSC? En welke mogelijkheden ziet hij voor zijn partij in het Europees Parlement?

Alexander Bakker is sinds 2021 correspondent van De Telegraaf in Brussel. Eerder was hij parlementair verslaggever in Den Haag. Vrijwel dagelijks bericht hij over de Europese Unie en de NAVO. Hij is in deze Europa-special van Politiek in de Pol de co-host van presentator Hans Verbeek.

Programma:

  • Inloop vanaf 16.3o uur met muziek van Groundhog
  • 17.00 uur start Politiek in de Pol met daarin uiteraard als vast onderdeel de column van Paul Abels
  • 18.30 uur borreltijd in de Herberg

Om zeker te zijn van een plek in de zaal adviseren wij u ruim op tijd uw ticket online te boeken. Kosten ticket t/m 10 mei € 10,- p.p., daarna € 12,50 p.p.

 

PS Minister Dijkgraaf (OCW) heeft zijn eerder toegezegde komst naar Politiek in de Pol om agendatechnische redenen helaas moeten afzeggen.

Ga naar de bovenkant