Laden Evenementen

BBB-gedeputeerde Maurits von Martels en Han ten Broeke (VVD) zijn te gast in de 46ste aflevering van Politiek in de Pol op zondag 14 april 2024 in Diepenheim. In gesprek met presentator Hans Verbeek laten zij hun licht schijnen over de provinciale, de landelijke én de internationale politiek.

Maurits von Martels is sinds een jaar gedeputeerde Landbouw en Natuur namens de BBB in de provincie Overijssel. Wat heeft één jaar BBB in de provincie opgeleverd? Hoe ziet hij de ontwikkelingen rond de kabinetsformatie in Den Haag? En welke gevolgen hebben de Europese Parlementsverkiezingen voor het provinciale landbouwbeleid?

Han ten Broeke, uit Delden, is voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD. Tegenwoordig werkt hij voor de denktank HCSS (Haags Centrum voor Strategische Studies), gespecialiseerd in de internationale veiligheid. Met hem spreken we over de toekomst van de NAVO, de Europese Unie en Oekraïne.

Programma:

  • Inloop vanaf 16.3o uur met muziek van Peter Schoof
  • 17.00 uur start Politiek in de Pol met daarin uiteraard als vast onderdeel de column van Paul Abels
  • 18.30 uur borreltijd in de Herberg

Om zeker te zijn van een plek in de zaal adviseren wij u ruim op tijd uw ticket online te boeken te boeken. Kosten ticket t/m 12 april € 10,- p.p., daarna € 12,50 p.p.

 

 

 

Ga naar de bovenkant