Laden Evenementen

In de voorverkoop uitverkocht!

 

Op zondag 17 maart zijn Henri Bontenbal (CDA) en Sander Smit (BBB) te gast bij de 45ste aflevering van Politiek in de Pol  in Diepenheim.

Presentator Hans Verbeek spreekt met hen over actuele politieke ontwikkelingen. CDA-leider Henri Bontenbal was lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen van november 2023. Het CDA ging toen terug van 15 naar 5 zetels in de Tweede Kamer. Hoe komt het CDA er onder zijn leiding weer bovenop? Hoe ziet hij de actuele ontwikkelingen rond de kabinetsformatie? En wat verwacht Bontenbal van het CDA bij de Europese Parlementsverkiezingen in juni dit jaar?
De tweede gast, Sander Smit uit Goor, was jarenlang in Brussel werkzaam voor het CDA, als rechterhand van Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik. Eerder was hij hij raadslid voor het CDA in de gemeente Hof van Twente. Vorig jaar maakte Smit de overstap van het CDA naar de BBB. Nu is hij beoogd lijsttrekker van de BBB voor de komende Europese Parlementsverkiezingen. Hoe wil hij de stem van het platteland in Europa versterken?

Programma:

  • Inloop vanaf 16.3o uur met muziek van Simone Verheij
  • 17.00 uur start Politiek in de Pol met daarin uiteraard als vast onderdeel de column van Paul Abels
  • 18.30 uur borreltijd in de Herberg

Om zeker te zijn van een plek in de zaal adviseren wij u ruim op tijd uw ticket online te boeken te boeken. Kosten ticket t/m 15 maart € 10,- p.p., daarna € 12,50 p.p.

 

 

Ga naar de bovenkant