Laden Evenementen

Laurens Dassen (Fractievoorzitter van Volt in de Tweede Kamer) en Renilde Huizenga (D66-lijsttrekker voor de Provinciale Verkiezingen) zijn te gast in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol op zondag 16 oktober aanstaande. De komende maanden staat de populaire politieke talkshow in Diepenheim vooral in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar.

Naast de interviews is er muziek, de maandelijkse column en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

Voor het eerst kun je nu ook na Politiek in de Pol mee eten bij de Pollepel – Goed en eerlijk eten bij Herberg de Pol. Kijk voor meer informatie op https://www.herbergdepol.nl/evenement/pollepel-goed-en-eerlijk-eten-bij-herberg-de-pol/

Politiek in de Pol is de enige onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow van Nederland, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen is Politiek in de Pol uitgegroeid tot een groot succes, waarbij de politiek beter toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek.

De afgelopen jaren waren onder andere te gast: Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, Pieter Heerma, Ank Bijleveld, Sybrand Buma, Henk Kamp, Han ten Broeke, Ankie Broekers-Knol, Hans Wiegel, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Alexander Pechtold, Lilianne Ploumen, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Agnes Jongerius, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik en Arie Slob, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

Ga naar de bovenkant