Laden Evenementen

Leeuwenhart redt de wereld: met Nederlandstalige close-harmony op zoek naar oplossingen voor de wereldwijde vraagstukken!

Koor Leeuwenhart repeteert in Utrecht, maar de koorleden hebben hun roots in heel Nederland liggen. Onze Twentse tenor bracht Herberg de Pol bij ons onder de aandacht. Leeuwenhart is supertrots dat hier de première van onze muziektheater-voorstelling plaatsvindt: Leeuwenhart redt de wereld!

Leeuwenhart zingt Nederlandstalige close harmony van de bovenste plank: pop, cabaret/kleinkunst en jazz in de mooiste meerstemmige arrangementen die we kunnen vinden of op maat laten maken. Zelfs bekende buitenlandse hits krijgen een Nederlandse twist.

In ‘Leeuwenhart redt de wereld’ gaan de zangers samen met het publiek op zoek naar oplossingen voor álle wereldproblemen. Op een luchtige manier worden niet alleen persoonlijke en maatschappelijke problemen, maar ook de polarisatie in de samenleving bespreekbaar gemaakt.

Zo gaat het lied ‘Bakken’ van Crème Fraîche over afvalscheiding, ‘Naar bed’ (Bad) van Michael Jackson over smoesjes om niet actief te hoeven worden, en geven we wereldleiders advies in ‘Laat ze breien’ van Annie M.G. Schmidt.

Samen met ons publiek gaan we de wereldproblemen aan. Soms met een knipoog, soms serieus. Dus waar wacht je nog op?Sluit je bij ons aan op zondagmiddag 2 juni om 15.30 uur. Leeuwenhart redt de wereld – en jij kunt daar onderdeel van zijn!

Entree: € 15,- p.p. incl. een kopje koffie/thee bij binnenkomst.

Alvast in de sfeer komen, click dan hier voor een video van een eerder optreden of kijk op www.facebook.com/koorleeuwenhart en www.instagram.com/koorleeuwenhart

Ga naar de bovenkant