Laden Evenementen

GGD Twente organiseert op dinsdag 9 mei van 13.30 tot 15.30 uur een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie aan de Raadhuisstraat 8 (Cultuurcentrum Herberg de Pol) in Diepenheim. De tijdelijke locatie is bedoeld voor inwoners uit de directe omgeving die een prik tegen corona of HPV willen halen. Er is vrije inloop, dus je hoeft geen afspraak te maken.

 

Tegelijk een coronaprik en HPV-prik halen

Op de vaste en pop-up priklocaties kunnen mannen en vrouwen die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003 ook terecht voor een gratis HPV-prik. De prik beschermt tegen 6 soorten kanker en is te combineren met de coronaprik. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel via www.hpvafspraak.nl

 

Waarom een corona herhaalprik

We zijn nu beter tegen het virus beschermd dan een tijd geleden. Dat komt door vaccinaties, booster- en herhaalprikken en de opgebouwde immuniteit. Maar het virus is er nog steeds. Daarom moeten we voor onszelf en elkaar blijven zorgen. De herhaalprik kan je beschermen tegen ernstige ziekte, ziekenhuisopname of overlijden als gevolg van corona. Let op: heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan kan je nu niet nóg een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd.

 

Meer informatie?

Wil je een basisprik met het Janssen-vaccin, maak dan telefonisch een afspraak via 0800-1295. Kijk voor meer informatie over de coronaprik, HPV-prik en onze vaccinatielocaties op www.ggdtwente.nl/corona.

 

Ga naar de bovenkant