Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een avond rocken in Herberg de Pol met een live-optreden van Dilana. De zangeres trok, met haar unieke geluid en verschijning, landelijke bekendheid door haar deelname in The Voice of Holland in 2016. Maar haar carrière begon al op zeer jonge leeftijd. En nog steeds rockt ze op podia door het hele land; en deze avond dus in Diepenheim.

Dilana Smith

Dilana Smith

Foto: Evina Schmidova

De in Johannesburg geboren zangeres weet van jongs af aan al dat het podium voor haar is. Op haar 16de staat ze met single Dancing in the moonlight zes weken op nummer 1 in de Zuid-Afrikaanse hitparade. In 1996 verhuist ze naar Nederland waar ze optreedt in de band Caz, langzaam breidt ze haar bekendheid uit. En in 2000 volgt haar debuutalbum Wonderfool. Dat drie weken in de Album Top 100 staat. Ze groeit uit tot een graag geziene artiest op popfestival. In 2006 neemt ze deel aan het Amerikaanse tv-programma Rock Star: Supernova en gaat ze op tournee door de Verenigde Staten. Ze is zelfs te gast bij The Ellen DeGeneres Show. In 2016 staat ze met haar unieke verschijning op het podium van The Voice of Holland, wat zorgt voor meer bekendheid bij het grote publiek. En dit jaar bracht ze een nieuwe EP uit: ANIMAL.

Another Forest

In het voorprogramma deze avond een artieste van eigen bodem: Renske Karsenberg – Another Forest. Een veelbelovend, jong talent dat onder meer te horen was tijdens Garden Songs 2017.

Kom genieten van een afwisselend, muzikaal programma. De deuren gaan open om 20.00 uur.

Foto: Inge Schepers

Ga naar de bovenkant