Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In verband met de voorspelde storm is Liedjes in de Herberg GEANNULEERD!


Kom op de tweede zondag van de maand genieten van Liedjes in de Herberg. Aan het einde van de zondagmiddag klinkt de livemuziek van muzikale talenten. Ditmaal zijn dat Noa & Sharon en Marit Holterman. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijk ontspannen luisteren in de sfeervolle, intieme setting van het café. Ga lekker zitten, laat je wat fris inschenken of neem een lekkere warme kop en geniet.

Singer-songwriters Noa (Bambur) & Sharon (Dekkers) hebben ieders een geheel eigen geluid en stijl, maar weten dit perfect te combineren. Hun liefde voor het maken en schrijven van muziek is samen met de goede vriendschap een gouden combinatie.

Marit Holterman zingt al van kleins af aan. Ze leerde zichzelf pianospelen, kreeg voor haar 15de verjaardag een gitaar en een jaar later een ukelele. Ze won The Voice of Borne, speelde onder meer mee in het theaterspektakel STORK! in Hengelo en afgelopen zomer speelde ze op Heimland in de voorstelling Titanic van jongerentheater KRANG. Marit volgt de musicalopleiding in Zwolle om zich verder te ontwikkelen en deelt haar talent deze zondag graag in het café van Herberg de Pol.

Het gemoedelijke Liedjes in de Herberg is altijd gratis te bezoeken!