Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Kom op de tweede zondag van de maand genieten van Liedjes in de Herberg. Aan het einde van de zondagmiddag klinkt in ons café de livemuziek van twee muzikale talenten. Ditmaal zijn dat Groundhog en Hans van der Werf. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijk ontspannen luisteren in de sfeervolle, intieme setting van het café. Ga lekker zitten, laat je wat fris in het glas inschenken of neem een lekkere warme kop en geniet.

Groundhog is een viermans bluesformatie uit het oosten van Nederland. De van oorsprong bluesrockband ontdekte dat het ook heel leuk en inspirerend kan zijn om akkoorden en ritmes niet alleen op de elektrisch versterkte wijze te vertolken, maar op een meer ingetogen manier. Met twee akoestische gitaren, een contrabas en cajon zijn ze overgestapt naar een introverte uitvoering, de heren voegden hier enkele ballads aan toe en zo ontstond er een nieuwe, prettig klinkende, sound.

Ontdek naast de muzikale mix van Groundhog, ook de zelfgeschreven liedjes van singer-songwriter Hans van der Werf. De Drentse, humoristische troubadour brengt frisse liedjes. Met als motto “leven in het moment” en als inspiratiebron “de wereld”, beschrijft hij in zijn songs de grote, kleine dingen in het leven. Van mooie zomerdagen tot hoe het voelt om thuis te zijn.

Het gemoedelijke Liedjes in de Herberg is altijd gratis te bezoeken!