Laden Evenementen

Vanmiddag DE FINALE van Liedjes in de Herberg

In deze laatste editie van Liedjes in de Herberg  wordt het podium vrijgemaakt voor twee zeer muzikale dames zangeres/gitariste Liseth Horsten “Top Americana van eigen bodem”…”Een heuse verborgen parel”

en Merel van de Keer, One Woman Band  de dame die je doet vergeten dat ze ´in haar uppie´ op het podium staat.

Zangeres/gitariste Liseth Horsten is een ervaren muzikante met een stem van het karakteristieke en herkenbare soort, die associaties oproept met andere en niet de minste artiesten. In haar sterke en persoonlijke songs zijn de invloeden van verschillende rootsy muziekstijlen te horen, van melancholische en gelaagde liedjes tot semi-akoestische rock. Zowel solo als met haar band speelt ze hiermee op luisterpodia door het hele land en trekt ze je mee in haar wereld, met eigen repertoire en hier en daar een ode aan een van haar Americana helden.

Merel van de Keer, One Woman Band en rasechte roots artiest uit Raamsdonksveer.  Met haar ongenadige zang, driftig galmende snaren van de resonator en zichzelf begeleidend op bassdrum en snare geeft zij een enerverende liveshow, je zou haast vergeten dat zij alleen op het podium zit. Ze neemt je mee in een mistige roes van meeslepende en indringende muziek, die door de puurheid waarmee het gebracht wordt diep binnenkomt. Recht uit het hart en zonder filter.

Geniet vanmiddag onder het genot van een lekker drankje van  het optreden van de deze  muzikale dames.

Toegang € 1,- , te betalen bij binnenkomst.

Ga naar de bovenkant