Laden Evenementen

Helaas is dit evenement geannuleerd. Alle ticketkopers zijn bericht. We hopen u alsnog graag te zien bij onze andere evenementen!

 


 

De Jan Ottink band is op tournee met een (grotendeels) nieuw repertoire en sommige liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken. En uiteraard in het Achterhoeks, want dat klinkt lekker!

De die-hards onder de Ottinkfans kennen allicht de titel `bomen´ al. Jan schreef het twintig jaar geleden, het gaat over twee asielziekers die uit hartje Afrika ’s zomers naar Nederland komen en zich in de herfst in hun kamer terugtrekken. De bomen verliezen hun bladeren… ze denken dat de wereld vergaat.” In de tussentijd is de ‘boodschap wat breder geworden. “Je kunt een verband leggen met de klimaatverandering, met bomen die doodgaan.” De tekst bleef ongewijzigd, de muziek is opnieuw gearrangeerd. “Maar geen enkel liedje van toen klinkt nog hetzelfde. Ze blijven fris, nieuwe bandleden vullen het weer anders in.”

Vereenzaming, kansenongelijkheid, racisme: het waren en zijn Ottinks thema’s. Ook de de Russische inval in Oekraïne leidde tot het liedje Oostenwind. Toch is het optreden allesbehalve somber. Er zitten een hoop vrolijke liedjes tussen. En ook liefdesliedjes. De Jan Ottink band maakt en speelt muziek wat verbindt.

Tickets in de voorverkoop tot en met 22 maart € 22,50 p.p. daarna €25,-  p.p.  Tarief is incl. kopje  koffie/thee bij binnenkomst.

Inloop vanaf 20.00 uur. Het optreden start om 20.30 uur.

Voor leden van VvN geldt bij boeking tot en met 15 maart een gereduceerd tarief! 

 

Ga naar de bovenkant