Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op initiatief van de Diepenheimse Lotte Grotholt verzorgen zestig jonge conservatoriumstudenten op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari een uniek kamermuziekfestival in Diepenheim: IN DOORS – chamber music festival. 

Op vrijdag 14 februari wordt tweemaal de voorstelling “Twee Sprookjes” opgevoerd. ‘s Middags is er exclusief voor de leerlingen van obs Stedeke in Diepenheim de kindervoorstelling “Peter en de wolf” en “De gelaarsde kat”. ‘s Avonds is er een aangepaste uitvoering voor volwassenen.

Twee Sprookjes (voor basisschoolleerlingen)
De leerlingen hebben in de voorbereiding meegewerkt aan de kostuums van de muzikanten. Speciaal voor deze kindervoorstelling is er een nieuw verhaal geschreven door Sander Borst, tevens verteller van het verhaal. Tijdens “de Gelaarde Kat” vervult Roza Herwig de rol van de kat. De middagvoorstelling is alleen voor kinderen van de Diepenheimse basisschool, hiervoor zijn geen losse kaarten verkrijgbaar.

Twee Sprookjes (voor volwassenen) 
“Peter en de wolf” en “De gelaarsde kat” zijn niet alleen voor kinderen. Volwassen kunnen ook luisteren naar de sprookjes uit hun jeugd. In deze voorstelling worden wederom de kostuums gemaakt door de basisschoolleerlingen gebruikt.

Kaarten: € 10,- verkrijgbaar via de website van IN DOORS: www.indoors-chambermusicfestival.nl
Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang

Musici:
Benjamin de Boer – contrabas
Anke Benning – fagot
Anna May van der Feen – dwarsfluit
Anouk Dolfing – hobo
Ben Weishaupt – piano
David Kuijken – slagwerk
Henrique Constância – cello
Lotte Grotholt – altviool
Natalie Kulina – viool
Sander Borst – verteller
Sophie Schreurs – klarinet
Zuzanna Skowrońska – viool
Roza Herwig – zang

Bekijk het programma van zaterdag 15 februari: Muziek Moment en Nederlands Toptalent, zondag 16 februari: Muziek Moment en Twents Talent Concert.

Met een passe-partout à € 45,- heeft u toegang tot alle concerten van dit festival.

> BESTEL KAARTEN