Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wegens de verlengde coronamaatregelen is het optreden van YADA YADA geannuleerd.  Wellicht dat er een verplaatsing naar een andere datum komt. Binnenkort meer informatie hierover.

Bezoekers die een kaartje hebben gekocht worden hier persoonlijk per mail over geïnformeerd.

Hopende op uw begrip.


 

Herman Brood & His Wild Romance komen tot leven in Herberg de Pol. YADA YADA is dé tributeband van de flamboyante zanger, pianist en kunstenaar. Met artiesten van de originele begeleidingsband van Herman Brood is “tribute” eigenlijk niet van toepassing. Ze spelen, zoals ze zelf zeggen, Brood zoals Brood moet zijn: strakke, puntige Rock ‘n’ Roll waar het zweet vanaf spat.

Zanger Stick, die een goede band had met Herman en vier jaar de zanger van de originele Herman Brood band was, weet hem als geen ander, na bijna twintig jaar, te doen herleven. Naast de frontman staan bassist Johnny Vain, gitarist Barth Gitaar en drummer Mr. Tumansery; met hen waant het publiek zich weer in de topjaren van Herman Brood.

YADA YADA kent vele successen met grote shows door heel het land, waarbij ze worden geroemd om hun kwaliteit. Ze benadrukken beslist geen tweede Herman Brood te willen zijn; ze brengen een respectvol eerbetoon aan Nederlands grootste rocker aller tijden. Kom genieten van een show die teruggaat naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.

In het voorprogramma (vanaf 20.30 uur) speelt de nieuwe Diepenheimse band Treadle

Kaarten in de voorverkoop: € 10,-
Op de avond zelf aan de kassa: € 12,-