Laden Evenementen

Rondom Herberg de Pol vindt de Heerlijcke Markt plaats. Dit jaar heeft iedere Heerlijcke Markt een aanvulling; deze zondag is er tevens een smakelijke proeverij.

Op en rondom het plein van Cultuurcentrum Herberg de Pol klinkt gezellige muziek. Struin langs de kraampjes en laat je verrassen door het verkoopwaar. Op deze ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Deze keer is er extra aandacht voor de innerlijke mens, laat de hapjes je goed smaken!

Wanneer je uitgewinkeld bent, kan je plaatsnemen in het gezellig café of als het weer het toe laat op het terras van Herberg de Pol.

De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan een van de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn.

Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl.