Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Rondom Herberg de Pol vindt de Heerlijcke Markt plaats. Het is de laatste van dit seizoen, dus kom nog gezellig even langs.

Op en rondom het plein van Cultuurcentrum Herberg de Pol klinkt gezellige muziek. Struin langs de kraampjes en laat je verrassen door het verkoopwaar. Op deze creatieve markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse stands of trucks met lekkernijen.

De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn. Vraag naar de mogelijkheden bij het VVV-informatiepunt in het cultuurcentrum.

Benieuwd naar wie zich deze zondag allemaal presenteren? Volg de Heerlijcke Markt dan op Facebook!

Dit is de laatste Heerlijcke Markt van dit jaar, maar lijkt het je leuk om volgend jaar ook op de Heerlijcke Markt te staan? Stuur dan een mail naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl.