Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De eerste Heerlijcke Markt van dit jaar vindt plaats op zondag 7 april. Het belooft weer een gezellige markt te worden waar je kan snuffelen tussen al het verkoopwaar in de diverse kraampjes en onder het genot van een drankje heerlijk kan genieten van de muziek op en rond het plein van Herberg de Pol.

Vele leuke, unieke producten worden door de verschillende standhouders aangeboden. Op deze gezellige, ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier, en worden bezoekers geïnspireerd. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht; op elke Heerlijcke Markt staand diverse kramen met lekkernijen. En wanneer u uitgewinkeld bent, kunt u lekker plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol.

Het is ook leuk te combineren met een fiets- of wandelroute langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan de galeries, kunstinstellingen en winkels die deze zondag geopend zijn.

Lijkt het je leuk om ook met een kraam op de Heerlijcke markt te staan, stuur dan een mail naar administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl. De Heerlijcke Markt is gratis te bezoeken en vindt (tot en met november) maandelijks plaats