Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Iedere eerste zondag van de maand vindt rondom Herberg de Pol de Heerlijcke Markt plaats. De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken. In de maanden juni en juli wordt de markt uitgebreid met een extra markt op het Plein onder de Platanen. 

Op en rond het plein van Herberg de Pol klinkt gezellige muziek. Snuffel rond tussen al het verkoopwaar in de diverse kraampjes; er zijn vele leuke, unieke producten te koop. Op deze ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen.

Wanneer je uitgewinkeld bent, kan je plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan een van de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn.

Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl.

Op zondag 7 juli vindt van 11.00 tot 16.00 uur, op het Plein onder de Platanen, tevens een Boeken-/vinylmarkt plaats. Aanbieders zijn onder andere Bibliotheek Hof van Twente en Boekhandel Lovink, maar ook particulieren zijn van harte welkom.

De LP is de laatste tijd duidelijk bezig met zijn comeback. Steeds meer gouwe ouwe worden opnieuw geperst en ook nieuwe items verschijnen op LP. Voor de echte muziekliefhebbers is de LP nooit weggeweest. De beurs heeft een flink aanbod goede, leuke maar ook zeldzame exemplaren.

Tijdens deze markt wordt het plein omgebouwd tot een gezellig marktplein en kunnen de bezoekers snuffelen tussen het ruime aanbod boeken van de bibliotheek, de ramsj verkoop van Boekhandel Lovink uit Lochem en diverse aanbieders van vinyl. Particulieren kunnen zich bij Marian Zwiers (beheerder@herbergdepol.nl) aanmelden voor een plek (à € 10,00 per dag) om eigen boeken en/of platen te verkopen of een kraam te reserveren (à € 27,50 per dag).