Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Er mag weer van alles, maar er zijn ook nog steeds beperkingen. Op het moment van dit schrijven (16 juni) is er nog veel onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat er een speciale corona editie komt van Gardensongs 2021.

We moeten de anderhalve meter nog steeds in acht houden en ook een kaartverkoop organiseren. Dit betekend dat we dit jaar nog niet op de oude manier het festival kunnen organiseren.

Om toch wat moois te organiseren houden we Gardensongs dit jaar op het buitenpodium van Herberg de Pol. Hier kunnen we 60 toeschouwers kwijt en drie acts die gaan optreden.

Na de optredens worden de toeschouwers verzocht hun plek te verlaten en kunnen we nogmaals 60 mensen blij maken op een plekje, ook een derde shift is op deze manier mogelijk.

Bij het reserveren van je ticket via www.diepenheim.nl graag je tijdvak aan geven!
Tijdvak: 12.00 – 14.00 uur | Tijdvak 14.00 – 16.00 uur | Tijdvak 16.00 – 18.00 uur

Entreekaarten (per tijdvak) kosten €5,00 en zijn te bestellen bij Herberg de Pol of online via www.diepenheim.nl. Wees er snel bij, want  zoals je ziet, zijn er maar een beperkt aantal plekken.

Mochten op korte termijn de regels nog verder versoepelen, dan kunnen we eventueel de opzet nog veranderen, maar hier zal voldoende bekendheid aan worden gegeven.

Ga naar de bovenkant