Laden Evenementen

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April May June, Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties.

Met een sterrencast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin. Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Volkskrant ★★★☆☆

In kundige handen blijken de enigszins voorspelbare ontknopingen in ‘Neem me mee’ mooie, zelfs ontroerende en troostrijke momenten.

Trouw ★★★☆☆

Neem me mee is op z’n best op de persoonlijke, intieme momenten. Als mensen elkaar de waarheid durven zeggen over iets waarover ze lang hebben gezwegen. Of als mensen zich kwetsbaar durven opstellen. Naar hun kinderen aan de telefoon, naar hun partner die voor hen zit.

Trailer: Neem Me Mee trailer (2023)

Inloop vanaf 19:30 uur met een kopje koffie-thee  –  aanvang 20:00 uur.

Ticket € 10,- p.p.  incl. een kopje  koffie/thee

Vrijwilligersticket € 5,- beschikbaar voor alle vrijwilligers in het bestand van Cultuurcentrum Herberg de Pol.

 

Ga naar de bovenkant