Laden Evenementen

Het livealbum en de film van David Gilmour, de voormalig gitarist en zanger van Pink Floyd, werd opgenomen in het Amfitheater van Pompeii. Het documenteert zijn wereldtournee van 2015 – 2016, ter promotie van zijn album “Battle That Lock”. De film presenteert een audio-visueel spektakel, maar het gaat vooral om de verbazingwekkende muziek en optredens van een all-star band.

De optredens waren de allereerste rockconcerten voor publiek in het Romeinse amfitheater, en voor slechts twee avonden kon de menigte van 2,600 mensen precies staan waar gladiatoren in de eerste eeuw na Christus vochten.

De show bestaat uit nummers uit Davids carrière, evenals vele Pink Floydklassiekers, waaronder ‘One Of These Days’. Bij de concerten waren er ook zeer speciale uitvoeringen van ‘The Great Gig In The Sky’ van ‘The Dark Side Of The Moon’, die David zelden speelt als soloartiest. “David Gilmour: Live at Pompeii” toont een kunstenaar aan de top van zijn artistieke spel, het uitvoeren van ongelooflijk materiaal met zijn wereldklasse band, in een unieke omgeving, op een zeer speciale gelegenheid

Op de volgende data zie je dit seizoen een docufilm in Herberg de Pol:

> BESTEL KAARTEN