Laden Evenementen

Tijdens de Distelberg Sessions wordt vanuit een lege pagina zonder songtekst of akkoorden, toegewerkt naar een volledig eindproduct inclusief video. Hoe gaat dit proces in z’n werk en wat zijn de valkuilen? Welke keuzes worden er gemaakt? Wat is de rol van gezelligheid in dit verhaal? En natuurlijk: hoe klinkt het eindresultaat?

Een groep muzikale vrienden verbleef in de zomer van 2019 in Werkplaats Diepenheim om muziek te maken. Met ieder een eigen expertise en diverse gastartiesten die langskwamen, maakten ze eigen nummers en namen deze ook op in de tot muziekstudio omgebouwde werkplaats. Met veel plezier komen ze weer naar Diepenheim, ditmaal staan ze in de Feestzaal van Herberg de Pol.

“Laat de tijd maar razen” is één van de nummers die ze in 2019 in Werkplaats Diepenheim, met zangeres Laura Beekman (bekend van The Voice), opnamen:

Het belooft een interactieve, informatieve en muzikale avond te worden. Het publiek wordt meegenomen in het proces van songwriting, recording, producing, maar ook het algemene concept en het in beeld brengen, aan de hand van nummers wordt het werkproces toegelicht.

Na de pauze word je getrakteerd op een concert van de band.

> BESTEL KAARTEN