Laden Evenementen

I.s.m. Boekhandel Lovink / Lochem en met Boom Uitgevers Amsterdam

Presentatie: Ingeborg Wind.

Een feestelijke avond rondom het nieuwste boek van Pieter Grimbergen uit Diepenheim ‘Confrontaties met compassie’:  met de poten in de klei!

Pieter heeft onderzoek gedaan bij ‘compassiewerkers’, mensen die hulpverlenen zonder het woord compassie te noemen maar er constant mee bezig zijn, mensen die met de poten in de klei staan, die compassie zien als iets wat je doet en niet als theorie. Op deze avond nemen enkele van deze compassiewerkers (er staan nogal wat Twentenaren in het boek!)plaats op het podium: Erna Wegereef, Mariska Cornelissen, Jan Cees ter Brugge, Benno de Graaf, Christine Keemink en vele anderen gaan dit delen met het publiek. Pieter vertelt, Ingeborg Wind vraagt. Een heerlijke cartoon van Brené Brown/één van Pieters inspiratiebronnen, doet je van alles herkennen. Gedichten uit ‘Confrontaties met compassie’ van de Diepenheimse dichter Benno de Graaf en muziek van Diepenheimer Pieter Grimbergen zelf maken de avond tot een zeer feestelijk en levendig geheel. Na afloop is het boek te koop en signeert Pieter het voor u. Dan is de bar ook open waar je een drankje kunt kopen!

BIJZONDERHEID: tussen 15.30 – 16.00 uur speelt Pieter in de zaal op de vleugel zijn eigen pianowerken die in het boek een rol spelen.

 

Ga naar de bovenkant