Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In verband met de nieuwe coronamaatregelen gaat dit evenement niet door.

Bezoekers ontvangen persoonlijk per mail bericht.


 

TENT circustheater producties en MONKI business presenteren samen Being Benjamin, de eerste productie die Benjamin Kuitenbrouwer (MONKI) maakt binnen zijn tweejarige traject om zich verder te ontwikkelen als circusmaker.

In dit exclusieve, intieme theaterprogramma neemt MONKI het publiek mee in zijn zoektocht om zijn eigen rauwe en gedurfde circustaal te vinden. Hij jongleert met woorden op de maat van de muziek, creëert beeldende verhalen en toont verrassende fragmenten in ontwikkeling. Hij presenteert de avond samen met jongleur Liza van Brakel, muzikant en componist Roel Vermeer (GOSTO), Icarian acrobaat Kirn Compagnie Theo & Lucas Enriquez en fotografe Merel Schoneveld. Lees meer over de spelers.

Volg zijn proces van artiest naar regisseur en kom kijken naar Being Benjamin als een inkijkje in zijn grote regiedebuut JACK dat najaar 2020 te zien zal zijn.

Let op: Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar, vol = vol.

Na een ‘creatie-week’ eind januari 2020 en voorafgaand aan de voorstelling in maart werkt MONKI in Werkplaats Diepenheim aan de productie.

Duur: ±  75 min.
Leeftijd: 10+
Door: Business & TENT
Regie: Benjamin Kuitenbrouwer
Concept: Monki Business & TENT
Producent: TENT
Coach: Bas van Rijnsoever
Foto: © TENT / Hanneke Meijers

Voorafgaand aan deze ‘huisgemaakte voorstelling’ serveren we vanaf 18.30 uur een Spannende Stamppot met glaasje wijn en smakelijk toetje nadien.

Kies in het ticketmenu voor de “Combi-ticket” en schuif voorafgaand aan de voorstelling gezellig aan.