Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

LET OP: deze voorstelling is geannuleerd!

Wegens ziekte van één van de hoofdrolspelers hebben de leden van Toneelvereniging Ons Genoegen tot hun spijt moeten besluiten alle voorstellingen van “Bedscènes” (op 7, 8 en 9 november) te annuleren.

Iedereen die al een kaartje heeft gekocht zal z.s.m. bericht hierover ontvangen. De voorstellingen zijn verplaatst naar donderdagavond 5 december, vrijdagavond 6 december en zaterdagavond 7 december.

Cultuurcentrum Herberg de Pol wenst de speler en naasten veel beterschap en sterkte toe.

Hopende op uw begrip.


 

Het is zaterdagavond 19.00 uur, vier echtparen staan aan het begin van een eindeloze avond en nacht vol herkenbare situaties.

Bedscènes is een tragikomisch verhaal waarin het draait over het onvermogen van mannen en vrouwen om naar elkaar te luisteren en wezenlijk contact met elkaar te maken.

Antoine Uitdehaag vertaalde het werk van de Britse, professionele blijspelauteur Alan Ayckbourn. Geen andere auteur schetst met zo veel humor en compassie het eeuwige misverstand tussen man en vrouw.

Regie: Harry Zandjans
Product: Janny Aaftink en Erna Lammertink
Met dank aan: Techniekgroep Herberg de Pol en Loes van Hall
Spelers: Tineke Nijhof – Ziel, Paul Coumanns, Hetty Dollekamp, Willem Dinkelman, Debby Elferink, Gerrit Zweers, Marieke Kaldenbach en Henny Regterschot.

> BESTEL KAARTEN