Thom van Campen en Andries Heidema zijn te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol op zondag 18 september aanstaande. De komende maanden staat de populaire politieke talkshow in Diepenheim vooral in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar. De eerste gast in het zevende seizoen is daarom de commissaris van de koning in de provincie Overijssel, Andries Heidema. Met hem bespreekt presentator Hans Verbeek het belang van de provincie.

Thom van Campen is Tweede Kamerlid voor de VVD, met landbouw en stikstof in zijn portefeuille. Van Campen pleit voor maatwerk in de stikstofplannen van het kabinet. Bij Politiek in de Pol legt hij uit hoe hij dat voor zich ziet.

Naast de interviews is er muziek, de maandelijkse column en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

Politiek in de Pol is de enige onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow van Nederland, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen is Politiek in de Pol uitgegroeid tot een groot succes, waarbij de politiek beter toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek.

De afgelopen jaren waren onder andere te gast: Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, Pieter Heerma, Ank Bijleveld, Sybrand Buma, Henk Kamp, Han ten Broeke, Ankie Broekers-Knol, Hans Wiegel, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Alexander Pechtold, Lilianne Ploumen, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Agnes Jongerius, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik en Arie Slob, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.