Langs deze weg stel ik me graag aan jullie voor. Ik ben Veronie Eijsink (54) en ik woon in Diepenheim. Na mijn opleiding Inrichtinswerk ben ik aan de slag gegaan bij het AZC in Markelo. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de horeca. Binnen de horeca ben ik bijna twintig jaar werkzaam geweest, waarvan de laatste negen jaar binnen mijn restaurant “In de Kokkerieje” in Diepenheim. Hier heb ik met veel plezier en enthousiasme gewerkt, waarbij een goed contact met de gasten voor mij altijd centraal stond.
Dit wil ik graag voortzetten binnen de functie van assistent beheerder bij Cultuurcentrum Herberg de Pol. Ik zie ernaar uit om in een culturele werkomgeving met allerlei verschillende activiteiten aan de slag te gaan. Zowel de diversiteit van de werkzaamheden als de omgang met de verschillende mensen spreekt mij erg aan.

In mijn vrije tijd mag ik graag fietsen en wandelen. Ook kun je me vinden in de tuin. Ik hou van muziek, gezellig een terrasje pakken en uit eten gaan.
Graag tot ziens bij Herberg de Pol!