Theaterliefhebbers die bij Herberg de Pol te Diepenheim meer dan 5 voorstellingen kopen krijgen een extraatje; zij bezoeken gratis de rest van het seizoen de andere voorstellingen op vertoon van hun persoonlijke Heerlijcke Theaterpas.

Bezoekers kunnen kiezen uit een selectie van 19 voorstellingen; variërend van muziek tot literair en van cabaret tot klassiek. Gedurende het seizoen worden ook nieuwe edities van Literair in de Pol toegevoegd. In samenwerking met Werkplaats Diepenheim worden tevens try-outs gegeven in Herberg de Pol. Heerlijcke Theaterpashouders kunnen op vertoon ook naar deze voorstellingen toe. Met een persoonlijke pas verzeker je jezelf voor een lage prijs voor een heel seizoen aan mooie voorstellingen in Cultuurcentrum Herberg de Pol.

Bestel kaarten via onze site. De pas wordt dan automatisch toegewezen. Hier vind u de selectie waarvoor de pas geldig is en verdere toelichting.