Dit jaar vindt de tweede editie van de Toeristische markt plaats op 24 maart van 13:00 tot 16:00 uur in Cultuurcentrum de Pol te Diepenheim. De inschrijving hiervoor is geopend en de eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Weet u eigenlijk wel wat er allemaal te doen is in de (Hof van) Twente? Op de Toeristische Markt komt u dit te weten. Verschillende ondernemers als musea, horeca en fietsverhuur zijn aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden voor een dagje uit met familie, vrienden of in een andere combinatie. Uiteraard is de VVV ook aanwezig met de nieuwste uitgaven waaronder het Toeristisch Magazine Hof van Twente 2018.

Nog deelnemen aan de markt?
Er is nog plaats! Neem voor meer informatie contact op met VVV Hof van Twente via 074-3766444 of promotie@vvvhofvantwente.nl.

Bezoek de markt ook!
U bent van harte welkom om de Toeristische Markt tussen 13.00 en 16.00 uur te bezoeken in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De toegang is gratis.