Privacyverklaring2018-09-19T15:46:24+00:00

Privacybeleid Herberg de Pol

Je privacy is voor Herberg de Pol van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet.
Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken.
In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de diensten van Herberg de Pol allemaal doen met de informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met de functionaris voor gegevensbescherming van Herberg de Pol.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze dienst krijgen wij de (delen van) de volgende informatie over jou: naam, adres, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens, geslacht, geboortedatum en IP-adres.
De wet noemt dit “persoonsgegevens” en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies
uitleggen waarom en met welke reden. Dit lees je hieronder.
Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de dienst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te
kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de
bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of
creditcardmaatschappij. We bewaren deze informatie zo lang als nodig is om de bestelling af te
handelen, en daarna totdat de garantie is verstreken. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten bijvoorbeeld bewijs van je aankoop en je factuur zeven jaar bewaren van de Belastingdienst.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen
wij:
• per post
• per e-mail
• via social media
Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e- mail bevat een afmeldlink. En via Social Media kun je ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Contactformulier, Nieuwsbrieven en Servicemails.
Met het contactformulier op de website kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet je bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat je tevreden bent met onze
reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij
pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. Je kunt je
abonneren op onze nieuwsbrief of onze actiemails. Hierin lees je nieuwtjes, inspiratie, tips en
informatie over onze producten en diensten. Deze aanmeldingen kun je op ieder moment opzeggen.
Iedere nieuwsbrief of actiemail bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met je
toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Als je bij ons kaarten koopt voor een
voorstelling, ontvang je van ons servicemails. Deze e-mails sturen wij jou vanuit dienstverlening. Als je deze mails niet wenst te ontvangen, dan kun je je op ieder moment voor deze e-mails afmelden via de afmeldlink die je onderaan onze e-mails kunt vinden.

Advertenties
Onze dienst vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we
komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Zij zorgen er voor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht. In onze dienst zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies
Onze dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als je daarna onze dienst verder gebruikt, nemen wij aan dat je geen bezwaar hebt tegen de cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze dienst werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben
een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over
wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor
andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. In ons register gegevensverwerking 2018 kan je lezen hoe wij je privacy beschermen, deze is op te vragen bij onze functionaris voor
gegevensbescherming.

Functionaris voor gegevensbescherming
Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Marian Zwiers en is bereikbaar per e-mail op beheerder@herbergdepol.nl en per telefoon 0547 35 21 22 voor al je vragen en verzoeken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. Inzage en wijzigen van je gegevens Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Na 7 jaar inactiviteit worden je gegevens automatisch omgezet zodat ze niet meer herleidbaar zijn naar jou als persoon.
Je hebt het recht om:

  • uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • de precieze persoonsgegevens die we van je hebben op te vragen en in te zien
  • fouten in je persoonsgegevens te laten veranderen
  • verouderde persoonsgegevens te laten verwijderen
  • je toestemming in te trekken voor het gebruiken en bewerken van je persoonsgegevens door ons
  • je gegevens te laten anonimiseren of zodanig verwijderen zodat het niet meer herleidbaar is tot jou als
  • bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik van je persoonsgegevens zoals:
    – het volgen van je bezoek op onze website (tracking);
    – het gebruiken van je aankoopgegevens en voorkeuren om je specifieke
    voorstellingsinformatie te kunnen sturen Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent,
    zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
74 78 AG Diepenheim
0547 352911
info@diepenheim.nl
www.herbergdepol.nl