Laden Evenementen

“Recentelijk heeft Tango Extremo haar naam gewijzigd in Musica Extrema. Dit omdat het repertoire van het ensemble tegenwoordig veel breder is dan enkel tango muziek.”
Voor alweer hun achtste productie duikt Musica Extrema in de muzikale smeltkroes van de nachtclubs uit de jaren ’20 en ’30, in Berlijn en Parijs waar na WOI, jazz, folklore en klassieke muziek zich virtuoos vermengen met variety en amusement. Dit alles komt samen in Vaudeville, daar waar nachtbrakers, bon vivants en extravaganten elkaar ontmoeten.
Als u voet in Club Vaudeville zet, opent Mackie Magnolia de avond net met ‘I’m just a gigolo’. Dat zet de toon voor een nacht vol ontdekkingen in de duistere wereld van teveel drank, te weinig liefde en van louche handel in alles wat God verboden heeft. Een wereld vol decadentie, melancholische glamour èn muziek. Muziek die het leven niet mooier wil maken dan het is, maar het juist intens en vol wil laten klinken. Als Mackie Magnolia ‘Surabaya Johnny’ of ‘Ich bin von Kopf bis Fuss auf Liebe eingestellt’ zingt waant u zich in het Berlijnse Tingel Tangel Theater, ‘Mon homme’ en ‘Hot hot hot dance’ doen de Folies Bergère en de Moulin Rouge in Parijs voor uw ogen tot leven komen.

Johan is geen nachtbraker en alles behalve extravagant, maar er is iets aan Club Vaudeville dat hem mateloos intrigeert. Wat zou een keurige man te zoeken hebben in zo’n obscure kelder vol criminelen en kunstenaars? Dat is precies wat Johan deze nacht uit gaat zoeken ….

Musica Extrema brengt met Club Vaudeville in hun achtste voorstelling een muzikale ode aan de kracht van de mens om zich staande te houden, om door te leven, ook zal zijn we ‘just a gigolo’.