Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Jochem Nooyen – ‘Influence’

19 januari @ 20:00 - 21:30

Deze interactieve show zet aan tot verbazing, verwondering en overpeinzing. Welke verkooptrucs gebruiken multinationals? Antwoord op deze vraag geeft Jochem Nooyen in zijn voorstelling ‘influence’ op vrijdag 19 januari in Herberg de Pol in Diepenheim. In deze cabareteske en magische voorstelling legt Jochem precies uit waarom je wél weet welk nootje je eet als er ergens een fuif is, maar niet waarom je die zak in één keer leeg wilt eten.

Rakov Cellokwartet & Spannende stamppotten!

21 januari @ 15:00 - 16:00

Het in het najaar van 2016 opgerichte Rakov cellokwartet speelt op zondag 21 januari in Herberg de Pol. Zoals de naam doet vermoeden spelen de vier cellisten muziek van Rakov, maar in Diepenheim worden ook stukken van Marie Dare, Astor Piazzolla (arr. Jascha Albracht), Joseph Jongen en L’Shana Habaa ten gehore gebracht. Na afloop vindt er een maaltijd plaats met spannende stamppot en taart van de CakeSisters uit Diepenheim.

Politiek in de Pol – Alexander Pechtold (D66)

21 januari @ 16:30 - 18:00

D66-leider Alexander Pechtold is zondag 21 januari 2018 te gast in de nieuwe aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Andere sprekers zijn Ayfer Koç (lijsttrekker CDA Enschede) en Wim Meulenkamp (lijsttrekker VVD Hof van Twente). ‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Eerder waren onder andere Henk Kamp (VVD), Sharon Dijksma (PvdA) en Sybrand Buma (CDA) te gast.

Lucas de Man – ‘Wij varkenland’

26 januari @ 20:00 - 21:30

Stijn, 30 jaar, keert na 12 jaar rondtrekken in de wereld terug naar zijn geboortestreek. Zijn ouders waren varkensboeren, zijn broer heeft heeft de boerderij overgenomen, maar zelf wilde hij ridder zijn. Het varken en de varkenswereld worden als metafoor gebruikt voor onze huidige veranderende wereld en de zoektocht naar de rol van Lucas daarin.

Deepse Avond: Ondiep, Mango Zabba, Storm & The Bössels

27 januari @ 20:00 - 23:30

De bands Ondiep, Mango Zabba, Storm en The Bössels, allemaal met artiesten uit Diepenheim, spelen op zaterdagavond 27 januari tijdens Deepse Avond in Herberg de Pol. En dat voor de kleine prijs van € 5,-. Dat kan wel eens een hele mooie avond worden. Dicht bie hoes, kuj mooi op de fietse!

Literair in de Pol – Wim Kieft en Michiel van Egmond

1 februari @ 20:00 - 22:00

Voormalig profvoetballer Wim Kieft en zijn biograaf Michiel van Egmond, die bekend is als schrijver van diverse sport- en andere boeken, komen op donderdag 1 februari naar Literair in de Pol in Herberg de Pol Diepenheim. Van Egmond won enkele jaren geleden de NS-publieksprijs voor de boeken ‘Gijp’ en ‘Kieft’. In november 2017 won hij deze prijs voor de derde keer met het boek ‘De wereld volgens Gijp.’ Van Egmond en Kieft zullen in De Pol geïnterviewd worden door journalist Gijs Eijsink.

Kurt Defrancq – ‘Met de mantel der liefde’

10 februari @ 20:00 - 22:00

In deze muzikale theatermonoloog maak je kennis met de 80-jarige LOWIE, die een hoop zorg nodig heeft, en met zijn zoon Kobe, die probeert zoveel mogelijk zorg te bieden. Beide rollen worden vertolkt door de Vlaamse acteur Kurt Defrancq. In dit intieme portret zien we een vader en een zoon die allebei op hun eigen manier proberen om vat op het leven te houden, of te krijgen.

Roos Blufpand

17 februari @ 20:00 - 22:00

Roos is geboren om op het podium te staan. Samen met haar muzikanten maakt ze iedere show tot een belevenis vol indrukwekkende liedjes die niet alleen aanstekelijk zijn, maar die je tevens aan het denken zetten.

Helmert Woudenberg – ‘Mozes’

24 februari @ 20:00 - 22:00

Helmert Woudenberg buigt zich in zijn vijftiende solo over het verhaal van Mozes: de man die met zijn volk op de vlucht sloeg, op zoek naar een betere toekomst.

 Hoe is het om huis en haard te moeten verlaten, een onzekere toekomst tegemoet?

Marco Lopes – ‘Moedt’

16 maart @ 20:00 - 22:00

Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog met hen meten? Waar vindt hij de rust en de moed, om niet te moeten? Veel vragen maar Marco houdt het luchtig, die komt net terug van een retraite weekend en kan voorlopig weer zijn mannetje staan.

+ Exporteer Evenementen