Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Music & Wine

25 november @ 20:00 - 23:00

Op één avond 5 heerlijke wijnen proeven van Wijnbeleving èn genieten van de klanken van Marianne Koopman en Pieter Grimbergen. Dat is ‘Music & Wine’.

Het Wilde Oosten

1 december @ 20:00 - 22:00

Ontdek het talent van morgen! Het Wilde Oosten is een ontmoeting tussen talentvolle makers, programmeurs, podia en natuurlijk het publiek. Verwacht wervelende performances van theater tot literatuur en van dans tot popmuziek.

Literair in de Pol met Tommy Wieringa

8 december @ 20:00 - 22:30

De in Goor geboren schrijver Tommy Wieringa vertelt op 8 december in Literair in de Pol over zijn nieuwste boek ‘De heilige Rita’ dat in oktober 2017 het licht ziet. ‘De heilige Rita’ is Wieringa’s potentiele volgende bestseller na een hele reeks boeken met hetzelfde predicaat.

O’Dreams – An Irish Crossroad

9 december @ 20:00 - 22:30

Daar staan ze dan, op een kruispunt in hun leven. Een rood harig ventje uit de Ierse middle of nowhere en een langharige folky uit de Hollandse polder. De één droomt van de oversteek naar Nederland, terwijl de ander juist een leven tussen de groene Ierse heuvels romantiseert. En dan is er nog een dwaze rocker die steeds dwarsligt. Dertig jaar later valt alles op zijn plek als hun drie wegen kruisen. De avond wordt een mix van opzwepende pubmeezingers, nostalgische oude ballads en dampende uptempo songs.

Politiek in de Pol – Emile Roemer

10 december @ 17:00 - 18:00

De fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, Emile Roemer (SP), is zondag 10 december te gast in de nieuwe aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Andere sprekers zijn Laurens van der Velde (lijsttrekker PvdA Enschede) en Alice Olde Reuver of Briel (lijsttrekker D66 Hof van Twente).

Fratsen + Dokter Watjes

23 december @ 20:00 - 23:30

Na 3 jaar komt Fratsen terug naar Herberg de Pol. Nadat in april hun nieuwste cd 'Spookt' werd gepresenteerd is de band bezig met een nationale promotietour en komt dus naar de geboorteplaats van drie van de vier bandleden.

Top 2000 in de Herberg

28 december @ 20:00 - 23:00

Een jaarlijks terugkerend tafereel; twee avonden vol muziek uit de top 2000, gedraaid door plaatselijke DJ’s, een muziekquiz en een live-band. Tijdens de editie van dit jaar neemt Skandal deze laatste eer op zich. Een traditionele afsluiter van 2017; gezelligheid ten top in Herberg de Pol.

TOP2000 in de Herberg

29 december @ 20:00 - 23:00

Een jaarlijks terugkerend tafereel; twee avonden vol muziek uit de top 2000, gedraaid door plaatselijke DJ’s, een muziekquiz en een live-band. Tijdens de editie van dit jaar neemt Skandal deze laatste eer op zich. Een traditionele afsluiter van 2017; gezelligheid ten top in Herberg de Pol.

Jochem Nooyen – ‘Influence’

19 januari 2018 @ 20:00 - 21:30

Deze interactieve show zet aan tot verbazing, verwondering en overpeinzing. Over waarom je wel weet welk nootje je eet als er een fuif is maar niet weet waarom je die zak in een keer leeg wilt eten. Illusionist Jochem Nooyen brengt een cabareteske en magische voorstelling vol mind-illusies en bijzondere magic acts.

Lucas de Man – ‘Wij varkenland’

26 januari 2018 @ 20:00 - 21:30

Stijn, 30 jaar, keert na 12 jaar rondtrekken in de wereld terug naar zijn geboortestreek. Zijn ouders waren varkensboeren, zijn broer heeft heeft de boerderij overgenomen, maar zelf wilde hij ridder zijn. Het varken en de varkenswereld worden als metafoor gebruikt voor onze huidige veranderende wereld en de zoektocht naar de rol van Lucas daarin.

+ Exporteer Evenementen