Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Katerina Repponen – ‘Sound Barrier’

30 september @ 20:00 - 21:00

Internationaal circusartiest Katerina Repponen speelt haar voorstelling ‘Sound Barrier’ op zaterdag 30 september om 20.00 uur in Herberg de Pol.

Pieter Verelst – ‘Mijn broer en ik’

7 oktober @ 20:00 - 22:00

Deze winnaar van de persoonlijkheids- en juryprijs bij het Groninger Studenten Cabaret Festival spreekt geen kwaad woord over zijn broer. Laten we dat afspreken.

Liedjes in de Herberg

8 oktober @ 16:00 - 18:00

Op zondag 8 oktober is de start van het nieuwe seizoen van ‘Liedjes in de Herberg’ in Herberg de Pol in Diepenheim. Met ‘Liedjes in de Herberg’ biedt Cultuurcentrum Herberg de Pol een klein podium voor (beginnende) musici. Tijdens de eerste editie van een reeks van acht dit theaterseizoen wordt het programma verzorgd door Dewi Schouten en Jasper Slaghuis.

André Manuel & Geert Hautekiet – ‘lied 2 – KARKARKAR’

13 oktober @ 20:00 - 22:00

André Manuel en Geert Hautekiet spelen ‘lied 2 - KARKARKAR’Vlak voor hun tournée langs Vlaamse en Nederlandse schouwburgen komen André Manuel en Geert Hautekiet maar wat graag hun nieuwste lange lied spelen in Diepenheim. In een spiksplinternieuw decor lieten ze dat lange lied immers zo groeien de voorbije maanden dat het in niets meer lijkt op hun eerste doortocht, dik een jaar geleden. De nieuwste, totaal andere versie van KARKARKAR is te zien op 13 oktober, om 20.00 uur in Werkplaats Diepenheim.

Politiek in de Pol – Henk Kamp: Een terugblik

15 oktober @ 17:00 - 18:00

Na een zeer succesvol eerste jaar wordt de maandelijkse politieke talkshow ‘Politiek in de Pol’ in Diepenheim in oktober hervat. Te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, op zondag 15 oktober 2017, is minister Henk Kamp (VVD) van Economische Zaken. Kamp, die in Diepenheim woont, blikt dan terug op zijn lange loopbaan in de politiek, die in 1978 begon in de gemeenteraad van Borculo en eindigde met het ministerschap van Economische Zaken in het kabinet Rutte-2. Vorig jaar kondigde Kamp bij ‘Politiek in de Pol’ zijn afscheid uit de landelijke politiek aan.

Chip Taylor – Americana Treasures (USA)

28 oktober @ 20:00 - 22:00

The New York Times schreef over hem: "If you only know him as the guy who wrote ‘Wild Thing’ and ‘Angel of the Morning” — you don’t know him! “. Kom, en leer de man achter deze grote hits kennen.

Science Battle – 4 jonge wetenschappers

3 november @ 20:00 - 22:00

Jonge wetenschappers laten hun vertrouwde laboratoria even achter zich en stappen het theater in voor de ScienceBattle en U bent de jury !

Zillertaler Haderlumpen

10 november @ 20:00 - 23:00

Na een succesvolle avond vorig jaar, komen 'Die Lumpen' tijdens hun 30 jarig jubileum terug naar Diepenheim. In het overvolle programma van het jubileumjaar vullen ze wederom de Herberg met Tiroler hits.

Music & Wine

25 november @ 20:00 - 23:00

Op één avond 5 heerlijke wijnen proeven van Wijnbeleving èn genieten van de klanken van Marianne Koopman en Pieter Grimbergen. Dat is ‘Music & Wine’.

Het Wilde Oosten

1 december @ 20:00 - 22:00

Ontdek het talent van morgen! Het Wilde Oosten is een ontmoeting tussen talentvolle makers, programmeurs, podia en natuurlijk het publiek. Verwacht wervelende performances van theater tot literatuur en van dans tot popmuziek.

+ Exporteer Evenementen